Reanimatie van Volwassenen (BLS)

De cursus Reanimatie van Volwassenen. Weet jij hoe je moet helpen?

Bij een goede reanimatie is de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk hoger. Deze cursus heeft als doel om niet alleen de vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de reanimatie te doen verbeteren. De cursus geeft ook zelfvertrouwen waardoor je niet alleen weet wat je moet doen, maar ook eerder over durft te gaan op handelen. 

De cursus Reanimeren van Volwassenen is geschikt voor iedereen die voorbereid wil zijn op een situatie waarbij er gereanimeerd moet worden. Er is geen minimum leeftijd voor deze cursus. Wel wordt er in overleg met de cursusaanbieder gekeken naar de geschiktheid van de (leeftijd) van de kandidaten. 

Door de cursus Reanimeren van Volwassenen wordt de kandidaat voorbereid om te kunnen reanimeren. Hierbij leer je een juiste borstcompressie te geven, de juiste beademingen toe te passen en een AED aan te sluiten. Bij het positief afsluiten van de cursus volgt een certificaat BLS Hulpverlener van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). 

Door de cursus Reanimeren van Volwassenen wordt de kandidaat voorbereid om te kunnen reanimeren. Hierbij leer je een juiste borstcompressie te geven, de juiste beademingen toe te passen en een AED aan te sluiten.

De cursus Reanimeren van Volwassenen duurt ongeveer 1 dagdeel afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

Na behalen van de cursus Reanimatie van Volwassenen ben jij in het bezit van:

 • Certificaat Reanimatie volwassenen (BLS) – NRR

In het kort

 • Duur
  1 dagdeel
 • Aantal deelnemers
  6-12
 • Locatie
  in overleg
 • Tijd & datum
  in overleg

Heb je vragen over de cursus Reanimatie?

Stel ze gerust! Wij helpen je graag verder. Laat een terugbelverzoek achter of stuur ons een e-mail.

Vrijblijvende offerte aanvragen


  Terugbelverzoek